Praktische informatie

Locatie praktijkPraktijkgegevens

Petra van Mourik 
Verwersdijk 65B
2611 NE Delft
Tel: 06 121 361 69 
Mail: info@petravanmourik.nl

Wanneer je de sessie graag vanuit je eigen omgeving wilt doen kan dit via beeldbellen of telefonisch. Ook is het mogelijk om op deze manier tussen de afspraken in de praktijk door sessies te doen wanneer dit nodig is.

Kaart en route

Klik hier voor een kaart en routebeschrijving via Google Maps. U kunt uw auto parkeren op de Paardenmarkt (betaald parkeren), vanwaar het 3 minuten lopen is naar de Verwersdijk.

Openbaar vervoer: de loopafstand vanaf het centraal station is 15 minuten. U kunt ook tramlijn 1 of 19 nemen en uitstappen bij halte Wateringsevest of Nieuwe Plantage. Daarna is het nog ca. 3 minuten lopen.

Tarieven, vergoedingen en annuleringen

  • Individuele sessies: € 107,- per uur / €133,- per vijf kwartier / €158 per anderhalf uur.
  • Relatiebegeleiding: €208 per anderhalf uur  (kennismakingsgesprek is kosteloos).
  • Voor organisaties en bedrijven: €127 per uur / €159 per vijf kwartier / €190 per anderhalf uur.

Een lijst van zorgverzekeraars die de individuele therapie geheel of gedeeltelijk vergoeden is te raadplegen via de website van de SBLP, de beroepsvereniging voor lichaamsgeoriënteerde psychotherapie. Voor meer informatie hierover kunt u mij ook mailen of bellen.

Voor individuele sessies en relatiebegeleiding kan kosteloos geannuleerd worden tot 48 uur van te voren. Voor de groepen is annulering tot een week van te voren mogelijk, hierna worden de kosten in rekening gebracht, tenzij je plek overgenomen kan worden.

Beroepsvereniging, registratie en netwerk