Praktische informatie

Locatie praktijkPraktijkgegevens

Petra van Mourik 
Verwersdijk 65B
2611 NE Delft
Tel: 06 121 361 69 
Mail: info@petravanmourik.nl

Wanneer je de sessie graag vanuit je eigen omgeving wilt doen kan dit via beeldbellen of telefonisch. Ook is het mogelijk om op deze manier tussen de afspraken in de praktijk door sessies te doen wanneer dit nodig is.

Kaart en route

Klik hier voor een kaart en routebeschrijving via Google Maps. U kunt uw auto parkeren op de Paardenmarkt (betaald parkeren) dit is 3 minuten lopen is naar de Verwersdijk. Kosteloos parkeren kan aan Het Verlaat, dit is 9 minuten lopen naar de Verwersdijk.

Openbaar vervoer: de loopafstand vanaf het centraal station is 15 minuten. Je kunt ook tramlijn 1 of 19 nemen en uitstappen bij halte Wateringsevest of Nieuwe Plantage. Daarna is het nog ca. 3 minuten lopen.

Tarieven, vergoedingen en annuleringen vanaf 1 januari 2024:

  • Een individuele sessie is anderhalf uur en is €170. Eventueel in overleg zijn andere tijden mogelijk. 
  • Relatiebegeleiding van anderhalf uur door Kees en mij samen gegeven is €135 per persoon. Door mij alleen gegeven is €108 per persoon.
  • Doorgaande vrouwengroep € 69 per dagdeel.
  • Voor organisaties en bedrijven: tarief op aanvraag.

Een lijst van zorgverzekeraars die de individuele therapie geheel of gedeeltelijk vergoeden is te raadplegen via de website van de SBLP, de beroepsvereniging voor lichaamsgeoriënteerde psychotherapie. Voor meer informatie hierover kun je mij ook mailen of bellen.

Een individuele sessie of relatiebegeleiding kan kosteloos geannuleerd worden tot 48 uur van te voren. Voor de groepen is annulering tot een week van te voren mogelijk, hierna worden de kosten in rekening gebracht, tenzij je plek overgenomen kan worden. Voor de doorgaande vrouwengroep zijn geen annuleringskosten, je betaalt alleen als je komt.

Beroepsvereniging, registratie en netwerk